Agenda

Klik op de titel van een gebeurtenis om de details te bekijken

Komende periode

Er zijn geen afspraken in de toekomst.


Afgelopen periode

Titel: Demo van onze goed opgeleerde Irish Cobs/bien débourrés 30 okt, 31 okt, 3 nov 2019.

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Wil je nu of in de nabije toekomst een opgeleerde Irish Cob aanschaffen dan is dit een unieke kans om onze paarden aan het werk te zien. Er is voor elk wat wils. Si vous voulez acheter un cheval débourré, maintenant ou dans un proche futur, ceci est une opportunité unique de voir nos chevaux au travail. Il y en a pour tous les goûts. Programma woensdag 30 oktober : 10u : Babybel 11u : Amber 12u : Bohemian Star 13u : Dagda 14u : Watson-Izaura 15u : Belenos 16u : Mogelijkheid om de veulens, fokmerries met hengst of paarden < 3 jaar te bezichtigen op de weides. La possibilité d'aller voir les poulains, les juments poulinières avec étalon ou les chevaux < 3 ans aux prés. Programma donderdag 31 oktober : 10u : Levita 11u : Amber 12u : Belenos 13u : Bohemian Star 14u : Dagda 15u : Watson-Izaura 16u : Mogelijkheid om de veulens, fokmerries met hengst of paarden < 3 jaar te bezichtigen op de weides. La possibilité d'aller voir les poulains, les juments poulinières avec étalon ou les chevaux < 3 ans aux prés Programma zondag 3 november 13u : Bohemian Star 14u : Izaura 15u : Belenos of Watson of Dagda 16u : Mogelijkheid om de veulens, fokmerries met hengst of paarden < 3 jaar te bezichtigen op de weides. La possibilité d'aller voir les poulains, les juments poulinières avec étalon ou les chevaux < 3 ans aux prés. Plaats : Rostijnestraat 26 9042 Desteldonk (GENT) Werken in de straat : komende van Lochristi kun je de wegomlegging negeren en geraak je tot bij ons. Komende van Oostakker moet je de wegomlegging volgen. Un déviation : en vanant de Lochristi pas de problème, vous venez chez nous. En venant de Oostakker vous devez suivre la déviation.

Titel: Flanders Horse Expo 2019

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Terug aanwezig op de grootste ruiterbeurs van Vlaanderen op 22, 23 en 24 februari 2019.

Titel: Flanders Horse Expo

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Naar jaarlijkse gewoonte zullen we terug aannwezig op de grootste Vlaamse paardenbeurs in Flanders Expo op 23, 24 en 25 februari 2018.

Titel: Flanders Horse Expo

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Het grootste paardenevenement in Vlaanderen viert zijn tiende editie. Ook wij zullen daar voor de tiende maal van de partij zijn. Wil je een babbel komen slaan of heb je vragen kom dan zeker eventjes langs op onze stand in hal 7 (de nieuwe bijkomende hal en niet hal 5 zoals dit normaal het geval is).

Titel: Flanders Horse Expo 2016

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Volgend weekend is het weer zover. Je kunt ons terug komen bezoeken op Vlaanderen grootste beurs voor paardenliefhebbers.

Titel: Schone Schaapjes Open Huis.

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Dit jaar terug aanwezig op de gezelligste famileibeurs van Vlaanderen. Ze viert trouwens dit jaar haar 10-jarig bestaan dus nog meer evenement.

Titel: Flanders Horse Expo 2015

Door: De Gentse Tinkerhoeve.begeplaatst op:

Ook dit jaar terug aanwezig op de grootste ruiterbeurs van Vlaanderen. Met optreden op zondag 1 maart om 15 uur in hal 5 demopiste.

Titel: Flanders Horse Expo 2014

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, fokker en paardenliefhebber. Reeds voor de zevende maal zullen we aldaar aanwezig zijn van vrijdag 28 februari tot en met zondag 2 maart 2014. We verheugen ons u daar te mogen ontmoeten in hal 5 stand 5123. Tevens zal er terug een demo doorgaan waar onze hengst Brown Sugar niet mag ontbreken. Dit op zondag 2 maart in de westernpiste in hal 3 om 13u45 en om 15u40.

Titel: Hengstenkeuring 2013

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Aanwezig met een aantal hengsten op de hengstenkeuring van Irish Cobs te Mons-Glin

Titel: Flanders Horse Expo 2013

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

De zesde editie en voor de zesde maal aanwezig op Flanders Horse Expo op 1,2 en 3 maart 2013. Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber. Terug een heel uitgebreid programma aan optredens en clinics waar we uiteraard zelf niet mogen op ontbreken. Voorstelling op zaterdag 2 maart in demopiste hal 3 om 12u45 tot 13u. Voorstelling op zondag 3 maart in demopiste hal 3 om 16u20 tot 16u35 en in demopiste hal 5 om 17u20 tot 17u40.

Titel: Schone Schaapjes Pinksterweekend 26, 27 en 28 mei

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Schone schaapjes genieten op de boerderij. De gezelligste familiebeurs tijdens het pinksterweekend. Een beurs voor jong en oud met meer dan 120 standhouders. Wij zullen daar aanwezig met enkele van onze fokmerries en hun pasgeboren veulen. Een leuke kennismaking met dit geweldige paardenras. Iedereen van harte welkom. video : www.countrylife.be/video/schone-schaapjes

Titel: Wallonie expo

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Op 7 , 8 en 9 april zijn we aanwezig op Wex-expo te Marche-en-Famenne. De grootste paardenbeurs van Walloni, niet te missen. Wallonie questre event se droulent le 7 , 8 et 9 avril au Wex Marche-en-Famenne. L'vnement questre le plus important en Wallonie.

Titel: Flanders Horse Expo 2012

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Het is weer zover naar jaarlijkse gewoonte gaan we terug naar Flanders Horse Expo. De grootste Belgische beurs voor iedere paardenliefhebbber en fokker.

Titel: St.-Hubertuswandeling

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Wandeling voor ruiters en koetsen en landbouwbeurs. Vanaf 9 uur mis in het Waals. Vanaf 9u45 wijding van alle huisdieren begeleid door jachthoornblazers. Vanaf 10 u vertrek wandeling met aperitief in het bos. Gelijklopend een prijskamp Belgisch Wit-Blauw en landbouwbeurs de ganse dag. Vanaf 12 uur warme maaltijd. Vanaf 14 uur muziek, animaties en wedstrijd houthakken.

Titel: Paard Anders

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Een onvergetelijke dag voor paardenliefhebbers en recreatieruiters die iets anders zoeken dan het klassieke mange-gebeuren.

Titel: Le weekend du cheval 3-4 september 2011

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Onze volgende uitstap gaat naar Fourneau St.- Michel. Een weekend alleen voor recreatiepaarden waar de Irish Cobs zeker niet mogen ontbreken. Midden in de prachtige Ardennen zult u alle rustieke paarden aan het werk zien. Dus bent u een fanatieke recreatieruiter of wilt u er ntje worden dan mag je dit niet missen. Le weekend du cheval en pleine nature pour tous les chevaux rustiques. Pour les cavaliers de recreation ne pas rater.

Titel: Wallonie Equestre Event op 6,7 en 8 mei 2011

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Dit jaar zijn we aanwezig te Ciney Expo ter gelegenheid van Wallonie Equestre Event. Drie dagen zijn we van de partij met een stand en natuurlijk een Irish Cob paard. Wie, dat wordt nog een verassing. Cette anne nous avons un stand Wallonie Equestre Event Ciney Expo.

Titel: Nacht van de speciale rassen op 16 april 2011

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Op vraag van de VVWC zullen we dit jaar aanwezig zijn op de Nacht van de speciale rassen. We zullen daar optreden met Brown Sugar, onze dekhengst Strawberry Boy en twee jonge hengstjes die een perfect tweespan zouden kunnen vormen.

Titel: Flanders Horse Expo 25-26-27 februari 2011

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Zoals de vorige jaren zullen we terug aanwezig met een stand op Flanders Horse Expo. Iedereen is welkom. Ook zullen demo-voorstellingen gegeven worden met onze paardjes. Hierbij zal ook Brown Sugar van de partij zijn. De rest wordt nog een verrassing.

Titel: Hengstenshow

Door: De Gente Tinkerhoevegeplaatst op:

Hengstenshow Irish Cobs. Ook Brown Sugar zal van de partij zijn en zijn beste beentje voorzetten. Niet te missen.

Titel: Hengstenpremiekeuring

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Op zondag 7 maart is het terug zover, de jaarlijkse hengstenkeuring. Wij zullen daar aanwezig zijn met 4 hengsten. Het wordt dus heel spannend.

Titel: FLANDERS HORSE EXPO 2010

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari 2010 met demos van onze Irish Cobs op zaterdag en zondag. Voor de uren ga naar www.flanders-horse-expo.be. Stand nr 7428. Le plus grand salon de Flandre pour cavaliers,meneurs, leveurs et amateurs de chevaux dans Flanders Horse Expo de 26 28 fvrier 2010 avec dmos de l'Irish Cob le samedi et le dimanche. Pour l'horaire surfez sur www.flanders-horse-expo.be. Stand nr 7428.

Titel: Le Salon du Cheval de Paris

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Wij zijn aanwezig op Le Salon du Cheval de Paris van 5 tot en met 13 december 2009. De grootste beurs voor ruiters, menners, fokkers en liefhebbers van paarden. En de Irish Cob maakt deel uit van een groot gedeelte van het spektakel. Voor de liefhebbers van Irish Cobs echt een must. Wil je ook tot hier komen neem dan telefonisch met ons contact op voor gratis toegangskaarten.

Titel: Flanders Horse Expo 2009

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber te Flanders Expo Gent. Alsook alle dagen optreden. Indien gewenst kunnen kortingsbonnen worden bekomen gelieve dan eventjes een mailtje te sturen met uw adresgegevens.

Titel: FLANDERS HORSE EXPO 2008

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber in Flanders Expo te Gent. Met op zondag 23 maart een rasvoorstelling en demo van de Irish Cob in de piste in hal 5 rond 15 uur.

Titel: Weekend van het paard te Zelzate

Door: DE GENTSE TINKERHOEVEgeplaatst op:

Op 18, 19 en 20 mei is er terug "HET WEEKEND VAN HET PAARD" met weer al een rijk gevuld programma en zeker de moeite waard. Met als hoogtepunt de rassenparade op zondag 20 mei om 17 uur en waar wij ook zullen aanwezig zijn met onze hengst Premie.

Titel: Nacht van het Paard

Door: De Gentse Tinkerhoevegeplaatst op:

Laureaatsverkiezing voor de Febemach Troffee 'Gouden Zweep'